U Krapinskim Toplicama održano je predstavljanje Enciklopedije Hrvatskoga zagorja. O knjizi su govorili Božidar Brezinščak Bagola, jedan od idejnih začetnika izdavanja Enciklopedije, te urednik Mladen Klemenčić, a prisustvovala je i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek.
– S ponosom smo predstavili prvu enciklopediju u povijesti o Hrvatskom zagorju, koja je nastala na poticaj i uz potporu Krapinsko – zagorske županije, koja je prepoznala važnost i potrebu izdavanja ovog sveobuhvatnog djela. Željela bih zahvaliti Leksikografskom zavodu i svim ostalim suradnicima, s kojima smo u dogovorenom roku uspjeli iznjedriti našu Enciklopediju. Želja nam je da ona uskoro bude dostupna i u digitalnom obliku – rekla je Petek.
Na Enciklopediji je radilo 130 autora, a zajedno s drugim zavodskim djelatnicima i fotografima, u njenoj izradi sudjelovalo je više od 150 suradnika. Predstavljanje Enciklopedija Hrvatskoga zagorja organizirala je Općinska knjižnica Krapinske Toplice, u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige.