RAZMJENA ISKUSTVA, DRUŽENJE I ZABAVA

Na prvom Susretu mladih glazbenika u Tuhlju okupilo se 32 izvođača

Objavljeno: 13.11.2017. JJ

U Osnovnoj školi “Lijepa naša” u Tuhlju održan je Susret mladih glazbenika, u organizaciji Društva Naša djeca Tuhelj i Koordinacijskog odbora akcije “Općina Tuhelj – prijatelj djece”.
Cilj susreta bio je okupiti djecu koja imaju glazbene sposobnosti, s ciljem promicanja i poticanja sviranja i pjevanja, razmjene iskustva, druženja i zabave uz glazbu. Na susret koji je održan prvi puta odazvali su se polaznici Glazbene škole Pregrada, Glazbeno – plesnog studija “Ritam” iz Klanjca, članovi Puhačkog orkestra “Lipa” Tuhelj te DND-a Tuhelj. Publika je uživala u izvedbama skladbi 32 izvođača kroz 15 točaka programa, koji je vodila bivša dječja načelnica Veronika Iveković.
Sudionike je pozdravila zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek. Na kraju je u ime domaćina i organizatora svim sudionicima na sudjelovanju zahvalila ravnateljica škole Snježana Romić, pri čemu je posebnu zahvalu uputila učiteljima – mentorima koji su pripremali djecu za glazbenu svečanost: Ivici Čanžaru, prof. trube, Gorani Tomašić Šragal, prof. flaute, Slavenu Špoljariću prof. gitare, Aljoši Mutiću, prof. saksofona, Ivanu Kšeneku, voditelju PO “Lipa”, Jurici Vugreku prof. synthesizera i Krunoslavu Zanoškom, volonteru DND-a Tuhelj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba