HNS 17. PROSINCA BIRA NOVO VODSTVO, A ZA POTPREDSJEDNICU STRANKE PREDLOŽENA JE ZAGORKA MARIJA PUH

“Kao jaki ambasador, zalagat ću se za još veću realizaciju projekata u Zagorju”

Objavljeno: 13.11.2017. JJ

Na sjednici Središnjeg odbora HNS-a odlučeno je kako će se Sabor stranke održati 17. prosinca, a već je počeo i postupak kandidiranja za sve funkcije u stranci. Središnji odbor je prihvatio prijedlog Predsjedništva da se u najuži tim predloži Marija Puh za potpredsjednicu, za drugog potpredsjednika Ivan Gulam, za predsjednika Ivan Vrdoljak, ujedno bivši predsjednik HNS-a, a za zamjenika predsjednika Predrag Štromar. Uz ove kandidate, za čelne funkciju u HNS-u imaju se pravo kandidirati i svi drugi članovi, a kandidatura se mora predati 72 sata prije početka Sabora.

Prepoznat rad

– Čast mi je da su u novom vodstvu Ivan i Marija, to su ljudi koji će kroz nekoliko godina voditi ovu stranku i politiku ove države. Ja se iskreno nadam i sudjelovati u nekim budućim vladama s rezultatom koji Središnji odbor i čitava stranka zaključe kao svoje prioritete – rekao je Vrdoljak nakon sjednice.
Zagorska saborska zastupnica Marija Puh istaknula je kako joj je drago da je stranka prepoznala njezin rad, i na terenu i u Hrvatskom saboru.

Vrh stranke

– Drago mi je da je Zagorje dobilo priliku imati nekoga u vrhu stranke, a samim time i nekoga tko će se moći više zalagati za ovaj kraj. Nadam se većoj realizaciji naših projekata jer će Zagorje imati jednog jakog ambasadora koji će se zalagati i na stranačkoj razini, ali na razini ministarstava i Vlade. Nadam se da će ovo biti prilika da se moj glas još snažnije čuje – rekla je Puh.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba