U Svetom Križu Začretju održano prvenstvo Krapinsko – zagorske županije u kickboxing disciplini point fighting i light contactu, za sve dobne skupine

Krapinski borci osvojili šest prvih, isto toliko drugih i jedno treće mjesto

Objavljeno: 22.10.2017. AB
U Svetom Križu Začretju održano je prvenstvo Krapinsko – zagorske županije u kickboxing disciplini point fighting i light contactu za sve dobne skupine. Natjecalo se 27 članova Zagorskog kickboxing saveza iz tri kluba – Kickboxing kluba Zmaj iz Bedekovčine, Kickboxing kluba Krapina i domaćeg kluba te organizatora  prvenstva, Kickboxing kluba Bušido.
Tom prigodom Zagorski kickboxing savez dodijelio je  i priznanja za postignute sportske rezultate svim zaslužnim članovima, a iz krapinskog kluba priznanja su dobili Borna Topolovec, Dora Skupnjak, Lara Kranjčec i Antonela Cesarec.
Trinaestero krapinskih boraca natjecalo se u disciplini point fighting te su u svojim kategorijama prvo mjesto osvojili Aurora Krstić, Patrik Topolovec, Arijan Šaić, Dora Skupnjak, David i Antonela Cesarec. Drugo mjesto svojili su Roko Krstić, Petra Marija Poslončec, Lara Kranjčec, Jan Petek, Filip Sinković i Robert Cesarec, dok je treća bila Karla Poslončec.
Kickboxing klub “Zmaj” iz Bedekovčine, u disciplini point fighting u kategoriji mlađih kadeta osvojio je jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju, a u kategoriji seniora dvije zlatne i jednu srebrnu medalju.
U disciplini light contact  u kategoriji seniora Bedekovčani su osvojili jednu zlatnu, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju.
Kickboxing klub “Bušido” iz Sv. Križa Začretja, u disciplini point fighting  u kategoriji djece osvojio je jednu zlatnu i jednu brončanu medalju, a u kategoriji mlađih kadeta jednu zlatnu i tri srebrne medalje. Suđenje je vodio međunarodni sudac, ujedno i tajnik Hrvatskog kickboxing saveza Tomislav Novosel iz Zagreba i nacionalni suci Ivan Draganić, Kristijan Vojaković, Petra Švaljek i Jelena Škrnjug.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba