OBILJEŽAVANJE DANA OPĆINE RADOBOJ: NAČELNIK A. TOPOLOVEC U VIDEO INTERVJUU OTKRIO SVE O BUDUĆIM PLANOVIMA ZA RAZVOJ OPĆINE, TE ZAHVALIO SVOJIM SUMJEŠTANIMA

“Zahvaljujući trudu i radu žitelja ove općine, i sa smanjenim proračunom živimo jednako dobro kao prije”

Objavljeno: 20.10.2017. Jelena Jazbec

Povodom Dana općine Radoboj, posjetili smo načelnika Anđelka Topolovca, koji nam je u video razgovoru otkrio koji su najvažniji projekti općine u proteklih godinu dana, a upoznao nas je i s budućim projektima za koje se nada da će ih uspjeti realizirati povlačenjem novca iz EU fondova.

Inače, u Radoboju je danas održana i svečana sjednica Općinskog vijeća, kojoj je prethodilo otvorenje javne brze punionice za električna vozila. U rad ju je pustio direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš, a blagoslovio vlč. Tomislav Novosel. Punionica ima dva priključna mjesta za električne automobile i dva za električne bicikle, a projekt su zajednički realizirali Općina Radoboj, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Zavod “Zadihaj” iz Maribora. Na svečanoj sjednici, čestitke su Radobojčanima uputili načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, saborska zastupnica Marija Puh, predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Vlado Prskalo i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar. U sklopu sjednice, dodijeljena su i općinska priznanja, koja su ovog puta dobili: Dragutin Gerić, Darko Potočki – “Profa”, Mijo Topolovec i Ivan Ferk, Gordan Poslončec i Vjeran Skupnjak, Radio Kaj i Boris Pavleković. Dodijeljena su i priznanja za najljepše okućnice – najljepše dvorište ima Darinka Cerovečki, najljepše uređeni balkon Marija Dolski, a u kategoriji najbolji opći dojam, pobijedio je Dražen Matejaš.
Obilježavanje Dana općine nastavlja se tijekom cijelog vikenda. Muzej Radboa ima svoje dane otvorenih vrata. Sutra su u 13 sati na rasporedu sportsko – kulinarski susreti, a u 17.30 tradicionalne “Vnučekove popevke” i nastup mažoretkinja u sportskoj dvorani. U nedjelju s početkom u 18 sati posjetitelji će moći uživati u dramskoj predstavi, a u 19 sati je na rasporedu susret vokalnih skupina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba