JEDAN OD NAJPOZNATIJIH ZAGORSKIH ROCK FESTIVALA OVE GODINE PO PRVI PUTA IMA I HUMANITARNI KARAKTER

O’ROCK FEST: Uz pet ovogodišnjih finalista, oroslavsku publiku će zagrijati Ogenj i Zadruga

Objavljeno: 20.10.2017. JJ

Udruga mladih Feniks i ove godine organizira O’Rock Fest, jedan od najdugovječnijih rock festivala natjecateljskog karaktera na ovom području, čiji su pobjednici iz prijašnjih godina ostavili te i dalje ostavljaju trag na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ovogodišnji 11. O’Rock Fest održat će se ove subote u Domu kulture u Oroslavju, s početkom u 20 sati.
Na temelju pristiglih prijava, odabrano je pet finalista: Lika Kolorado (Zagreb), ČudNoReĐe (Zagreb), Core System (Međimurje), Home Conflict (Zagreb) i Sage (Zagreb). Festival će obogatiti i gostujući bendovi: najpoznatiji zagorski rock band Zadruga te Ogenj iz Koprivnice, prošlogodišnji pobjednik O’Rock Festa. Najbolja tri benda dobit će statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora. Pokrovitelji ovogodišnjeg O’Rock Festa su Ministarstvo kulture, Krapinsko – zagorska županija i Grad Oroslavje. Ulaznice se na dan festivala mogu kupiti na ulazu u Dom kulture, po cijeni od 25 kuna.
Novost ovogodišnjeg festivala je njegov humanitarni karakter. Naime, organizator, Udruga mladih Feniks, odreći će se prihoda od prodanih ulaznica u korist obitelji slabijeg imovinskog statusa.
– Pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe na 11. O’Rock Fest. Garantiramo dobar provod i zabavu uz odlične rock bendove. Također, budući da ovogodišnji festival ima humanitarni karakter, sudjelovanjem činite dobro djelo, što je još jedan motiv i razlog više da sutra napunimo oroslavski Dom kulture i pošaljemo dobre vibracije – poručuju iz Udruge mladih Feniks.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba