VRIJEDNA DONACIJA OSNOVNOJ ŠKOLI OROSLAVJE I PODRUČNOJ ŠKOLI KRUŠLJEVO SELO

Udruga “Petrože – Krušljevo Selo” darovala opremu za učionicu tehničke kulture, bilježnice, školski pribor i knjige za školsku knjižnicu

Objavljeno: 17.10.2017. JJ

Udruga “Petrože – Krušljevo Selo” darovala je Osnovnoj školi Oroslavje konfiguracije računala za učionicu tehničke kulture, 300-tinjak bilježnica za niže razrede, grafitne olovke s gumicom, kemijske olovke i ostali pribor i potrepština za školu. Bilježnice i pribor nabavljeni su sredstvima dobivenim od sakupljanja papira i papirnate konfekcije u postojećim kontejnerima UNIJE papira DSS Smith-a iz Zagreba, koji je ujedno partner u inicijativi Udruge “Papirus”. Područnoj školi Krušljevo Selo donirano je pak 15-ak knjiga za proširenje školske knjižnice, a u pripremi je još jedna donacija opreme.
– Kroz ovakve sadržaje i akcije potičemo roditelje, djecu i mlade na aktivnije uključivanje u zajednicu i volontiranje, a te aktivnosti se prožimaju kroz provođenje određenih točaka lokalnog i županijskog programa za mlade. Takvim se sadržajima bavi projekt “A kaj štrumfaš?!”, kojeg sufinancira Krapinsko – zagorska županija, ali i lokalne aktivnosti programa rada udruge, koje sufinancira Grad Oroslavje – poručuju iz Udruge “Petrože – Krušljevo Selo”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba