SJEDNICA JE ODRŽANA U PROSTORIJAMA OPĆINE JESENJE

Savjet mladih Krapinsko – zagorske županije raspravljao o nasilju među mladima

Objavljeno: 17.10.2017. JJ

Savjet mladih Krapinsko – zagorske županije je u prostorijama Općine Jesenje održao svoju 12. sjednicu, na kojoj je glavna tema bila “Nasilje među mladima”.
Članice i članovi Savjeta mladih i ovom su tematskom sjednicom nastavili običaj pozivanja stručnjaka koji im pomoću stručnih izlaganja i objašnjenja pomažu u oblikovanju kritičnog stava prema određenoj temi. Tako su na sjednici, uz članove Savjeta, prisustvovali i zamjenica župana i predsjednica županijskog Vijeća za prevenciju u lokalnoj zajednici Jasna Petek, pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade Martina Gregurović Šanjug, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zabok Tanja Cujzek, predsjednica Udruge distrofičara Krapina Mirjana Janžek te socijalna pedagoginja Marta Kokolić iz Osnovne škole Bedekovčina. U raspravi je osobito istaknuta važnost kvalitetne suradnje među svim dionicima sustava prevencije nasilja među mladima, koja već niz godina karakterizira područje Krapinsko – zagorske županije.
Moderatorice sjednice bile su predsjednica Savjeta mladih Veronika Kolman i članica Željka Cvrtila. Županijski savjet mladih Krapinsko – zagorske županije će temeljem rasprave i stručnih izlaganja formirati preporuke za poboljšanje sustava prevencije nasilja među mladima. Sjednici je prisustvovao i načelnik Jesenja Andrija Ranogajec, koji je istaknuo kako je upravo u tijeku proces izbora članica i članova općinskog Savjeta mladih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba