KRAPINSKO – ZAGORSKA ŽUPANIJA RASPISALA NATJEČAJ ZA DODJELU UČENIČKIH STIPENDIJA

Stipendije od 400 kuna dodjeljuju se u tri kategorije – za nadarene učenike, za deficitarna zanimanja i po socijalnom kriteriju

Objavljeno: 09.10.2017. JJ

Krapinsko – zagorska županija je raspisala natječaj za dodjelu stipendija redovitim učenicima srednjih škola s područja županije za školsku godinu 2017./2018. Natječaj se raspisuje u tri kategorije: A – 20 stipendija za nadarene učenike u iznosu od 400 kuna mjesečno; B – 20 stipendija za učenike po socijalnom kriteriju u iznosu od 400 kuna mjesečno i C – stipendije za učenike koji su školske godine 2017./18. upisali prvi razred nekog od deficitarnih zanimanja, u iznosu od 400 kuna. Učenici mogu podnijeti zahtjev za dodjelu stipendije samo u jednoj kategoriji. Rok za podnošenje zahtjeva istječe 23. listopada. Zahtjevi se dostavljaju Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu, Magistratska 1, Krapina, osobno ili preporučeno poštom, i to na posebnim obrascima, koje zainteresirani učenici – studenti mogu dobiti u Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu, Krapina, Magistratska 1 ili preuzeti s web stranica www.kzz.hr.
Redoslijedne liste svih zahtjeva prema ostvarenim bodovima objavit će se na oglasnoj ploči i internetskoj stranici Županije. Učenici kojima se odobre stipendije, bit će pozvani radi zaključivanja ugovora, a stipendije će se isplaćivati od početka pa do kraja nastavne godine u deset mjesečnih anuiteta. Sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba