S ciljem smanjenja prometnih nesreća uslijed nepropisne brzine kretanja vozila, odnosno povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise i prometne znakove kojima se ograničava brzina kretanja vozila na prometnicama Europske unije, na području svih Policijskih uprava u Hrvatskoj, pa tako i na području koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko -zagorska, od 6 sati ujutro u srijedu 18. listopada, do 6 sati ujutro u četvrtak, 19. listopada, će se provoditi pojačani nadzor brzine kretanja vozila u organizaciji Europske mreže prometne policije – TISPOL.

Koje lokacije

– Pozivamo građane da se uključe u provedbu akcije, tako da nam predlože lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila, odnosno da predlože mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja vozila. Predložene lokacije trebale bi biti one za koje se smatra da na njima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila – pozivaju iz PU krapinsko – zagorske.
Građani tako imaju prigodu neposredno prisustvovati provedbi 24-satnog nadzora brzine na našim prometnicama.

Prijave do 12. listopada

– Sve zainteresirane građane molimo da nam do četvrtka, 12. listopada 2017. godine, dostave prijedloge za lokacije nadzora brzine kretanja te zamolbe za uključivanje u akciju na e-mail adresu: [email protected] – apeliraju u policiji.