U OKVIRU KONFERENCIJE CROENERGY2017, KOJA ĆE SE ODRŽATI U ENERGETSKOM CENTRU BRAČAK

COFFEE CHAT ZA (BUDUĆE) PODUZETNIKE: Od vodećih stručnjaka doznajte sve o mogućnostima za startup-ove

Objavljeno: 20.09.2017. JJ

U okviru ovogodišnje konferencije Croenergy2017 – Sustainable Energy Finance and Investment Summit 2017., koja će se održati od 3. do 4. listopada u Energetskom centru Bračak, Zagorska razvojna agencija u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske organizira Coffee chat na temu “Mogućnosti za startup-ove – jučer, danas, sutra?”
Uz Sašu Cvetojevića (CRANE), kao moderatora, o mogućnostima koje su se pružale startup-ovima ranijih godina, onima koje se pružaju danas i inovacijama koje se u taj sustav unose, govorit će Ivica Mudrinić, jedan od osnivača HUB385, Aco Momčilović, HR manager u Rimac Automobilima, Vedran Đidara ispred HAMAG BICRO-a te Danijel Krznar, direktor poduzeća IND4T, stanar Poslovno – tehnološkog inkubatora Krapinsko – zagorske županije. Coffee chat namijenjen je poduzetnicima i obrtnicima početnicima, onima koji već dugo posluju te svim ostalim zainteresiranima.
Coffee chat će se održati 4. listopada od 10 do 11.30 sati u prostorima Energetskog centra Bračak. Prijaviti se možete do 2. listopada putem online prijave ili mailom na [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba