POKUŠAJ REHABILITACIJE: Zbog teškog stanja i nemogućnosti komunikacije, policija i državno odvjetništvo još uvijek nisu ispitali Borisa Luketu

Trostrukog ubojicu iz Brodarice šalju na rehabilitaciju u Krapinske Toplice

Objavljeno: 16.09.2017. Alen Brodar

Trostruki ubojica iz Brodarice Boris Luketa (59), nakon gotovo pet mjeseci na šibenskoj kirurgiji, uskoro će biti prebačen u Krapinske Toplice, piše Šibenski portal.
Na terapiju u topličku Specijalnu bolnicu, Luketu bi trebala pratiti majka.
Podsjetimo, Luketa je osumnjičen za trostruko ubojstvo u šibenskom predgrađu Brodarica. Tamo je u travnju ubio bračni par Milku (70) i Hakiju (74) Keranovića te Ivana Bajića (65), a pokušao je ubiti i Kemala Keranovića (51). Motiv je bio dug iz 2013. godine, kada je Kemal Keranović od njega, prema neslužbenim informacijama, posudio oko 400 tisuća eura. Nakon svega je pokušao samoubojstvo pucnjem u usta, pa je prebačen u bolnicu.
Zbog teškog stanja i nemogućnosti komunikacije policija i državno odvjetništvo još uvijek nisu ispitali Borisa Luketu. Zato se liječnici nadaju da bi mu terapija u Krapinskim Toplicama mogla pomoći, iako ne previše, jer je Luketa i dalje u teškom stanju. Moguće je da si je pokušajem samoubojstva nepovratno oštetio mozak. Ako zbog toga bude proglašen raspravno nesposobnim, možda će i izbjeći optuženičku klupu.
Inače, trostrukog ubojicu i dalje čuva policija zbog straha od odmazde, a nastavit će ga čuvati i tijekom terapije u Krapinskim Toplicama, piše Šibenski portal.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba