Edukacija za predstavnike županijskih, gradskih i općinskih savjeta mladih

Mladi, želite naučiti kako iskoristiti europske mogućnosti unutar svojih lokalnih zajednica? Dođite 26. rujna u Oroslavje

Objavljeno: 13.09.2017. AB

LEADER mreža Hrvatske (LMH) i Institut za društvena istraživanja (IDIZ) pozivaju predstavnike županijskih, gradskih i općinskih savjeta mladih na jednodnevnu edukaciju pod nazivom “Savjeti mladih u razvoju lokalnih zajednica – kako iskoristiti europske mogućnosti?”.
Edukacija će se održati 26. rujna u Gradskoj knjižnici Oroslavje od 10 sati, a provodi se u sklopu projekta “Urbana primjena CLLD metodologije kao sredstvo za društveno uključivanje mladih” te ima za cilj prenijeti polaznicima informacije o provedbi CLLD (Community Led Local Development) metodologije lokalnog razvoja, koja se u tekućem programskom razdoblju (2014-20.) fakultativno uvodi u gradske sredine. Troškovi sudjelovanja iznose 25 kuna po osobi i podmiruju se izravno na račun Obrta za ugostiteljstvo “46 paralela” (IBAN: 3123600001102490463), a cijena uključuje osvježenje u pauzama za kavu i ručak. Prijave se zaprimaju do 18. rujna, a sudjelovanje će biti omogućeno svima koji troškove od 25 kuna podmire do 22. rujna. Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba