Savjetodavna služba u poljoprivredi i šumarstvu otvorila ured u Bedekovčini

Ravnatelj Tušek: Poljoprivrednici će dobiti savjete, pomoć oko zahtjeva za poticaje i apsolutnu podršku kod pripreme i apliciranja na projekte iz ruralnog razvoja

Objavljeno: 12.09.2017. AB

Poljoprivrednim proizvođačima s područja Općine Bedekovčina od ponedjeljka će biti lakše jer je otvoren ured Savjetodavne službe u poljoprivredi i šumarstvu. U Bedekovčini je naime registrirano više od 350 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava pa će tako Savjetodavna služba biti bliže poljoprivrednicima.
– Ured će raditi tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom, kada će tu biti djelatnici Savjetodavne službe. Poljoprivrednici će moći dobiti savjete, pomoć oko podnošenja zahtjeva za poticaje i apsolutnu podršku kod pripreme i eventualnog apliciranja na projekte i programe iz ruralnog razvoja. Ubuduće planiramo još čitav niz projekata: povezivanje poljoprivrednih proizvođača, inicijative oko eventualnog osnivanja proizvođačkih organizacija, promocija manifestacija u poljoprivredi s ciljem poljoprivredne proizvodnje i u konačnici boljeg i kvalitetnijeg plasmana poljoprivrednih proizvoda – kazao je ravnatelj Savjetodavne službe Zdravko Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba