PLANIRA SE I UREĐENJE KOŠARKAŠKOG IGRALIŠTA

NA RADOST SVIH UČENIKA: Obnovljeno igralište kod Područne škole Novi Golubovec

Objavljeno: 12.09.2017. JJ

Kod Područne škole Novi Golubovec, prigodno uz Hrvatski olimpijski dan, svečano je otvoreno obnovljeno vanjsko igralište. Igralište je presvučeno novim slojem asfalta, a radove vrijedne 80 tisuća kuna financirala je Krapinsko – zagorska županija.
– Stvorili smo uvjete za normalno održavanje nastave na vanjskom igralištu. Krapinsko – zagorska županija konstantno ulaže u poboljšanje uvjeta u školstvu, a u sljedeće dvije godine obnovit ćemo sva vanjska školska igrališta, naravno, tamo gdje je to potrebno – rekao je župan Željko Kolar koji je najavio još jednu investiciju kod PŠ Novi Golubovec – uređenje dijela košarkaškog igrališta, koje se sada koristi za parkiralište. Prostor za parkiranje, rekao je, izmjestit će se na drugu lokaciju.
Na ulaganjima u školu zahvalio je ravnatelj OŠ “Ljudevit Gaj” Mihovljan, Alen Vokas. Na otvorenju igrališta bio je i načelnik Novog Golubovca Boris Tušek, koji je uz zahvalu na ovoj investiciji, apelirao na pomoć oko izvođenja prijeko potrebne zvučne izolacije u sportskoj dvorani Područne škole. Župan je rekao kako će to biti u planu u sljedećoj proračunskoj godini, jer su prioritet u županijskom proračunu ove godine dvorane u drugim školama, gdje su potrebne puno veće sanacije za redovno odvijanje nastave.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba