ZAVRŠILA JE VETERANSKA LIGA ŠPORTSKO – RIBOLOVNOG SAVEZA KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE U LOVU RIBE UDICOM NA PLOVAK

Ukupni pobjednici Tomislav Berković iz ŠRD-a “Pastrva” i Kristijan Ivanek iz ŠRK-a “Klen” Oroslavje

Objavljeno: 11.09.2017. JJ

Na Plavom jezeru u Bedekovčini održano je posljednje, šesto kolo Lige Športsko – ribolovnog saveza Krapinsko – zagorske županije u lovu ribe udicom na plovak, za veterane pojedinačno, za 2017. godinu, u kategorijama aktiv i clasic. Na ovogodišnjem natjecanju nastupilo je ukupno 37 natjecatelja. Održano je šest kola u dvije kategorije, od kojih se bodovao najbolji rezultat u pet kola.
U kategoriji clasic sudjelovalo je 16 natjecatelja, kojima je ova zagorska ribolovna veteranska liga jedino službeno natjecanje, uz društvena natjecanja. U kategoriji activ sudjelovao je 21 natjecatelj, koji se inače natječu u seniorskoj Županijskoj ligi te u ostalim službenim natjecanjima Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza. U šestom kolu, u kategoriji aktiv, pobijedio je Branislav Berković iz ŠRD-a “Pastrva” Donja Stubica, s ulovom od 6590 grama, ispred drugoplasiranog Ivana Peteka iz ŠRD-a “Stubaki” Stubičke Toplice, s ulovom od 6255 grama i trećeplasiranog Mladena Breškog iz ŠRD-a “Žabec” Lug Zabočki, s ulovom od 5980 grama. U ukupnom plasmanu, nakon svih šest održanih kola, pobjednik natjecateljske sezone 2017. Lige veterana u kategoriji activ je Tomislav Berković iz ŠRD-a “Pastrva” Donja Stubica, s 15 negativnih bodova, ispred drugoplasiranog Božidara Magdića iz ŠRD-a “Sutla” Klanjec, s 23 negativna boda.
U šestom kolu, u kategoriji clasic, pobijedio je Josip Peharec, s ulovom od 6520 grama, ispred drugoplasiranog Stjepana Kontreca, s ulovom od 4985 grama i trećeplasiranog Damira Ferdelje, s ulovom od 3865 grama. Sva su trojica iz ŠRK-a “Klen” Oroslavje.
U ukupnom plasmanu, nakon svih šest održanih kola, pobjednik natjecateljske sezone 2017. Lige veterana u kategoriji clasic je Kristijan Ivanek, sa 16 negativnih bodova, ispred drugoplasiranog Stjepana Kontreca, s 19 negativnih bodova i trećeplasiranog Josipa Pehareca, također s 19 negativnih bodova, ali manjim ulovom. Sva su trojica članovi ŠRK-a “Klen” Oroslavje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba