NA IZLOŽBI MJEŠANACA U STUBIČKIM TOPLICAMA SUDJELOVALO VIŠE OD 35 PASA

Pehar dodijeljen i udomljenom mješancu koji je u automobilskoj nesreći ostao bez šapice

Objavljeno: 11.09.2017. zagorjeinternational

Druga izložba pasa mješanaca održana je proteklog vikenda na igralištu iza zgrade Općine Stubičke Toplice, u organizaciji trgovine za kućne ljubimce “Zoon”, Turističke zajednice općine Stubičke Toplice i Općine Stubičke Toplice.
Vlasnica trgovine za kućne ljubimce “Zoon” Višnja Kužnar istaknula je kako svaki pas mješanac ima neku karakteristiku koja ga čini posebnim.
– Mješanci su predivni psi, a nemaju se gdje pokazati. Zato smo mi odlučili organizirati izložbu posvećenu njima – rekla je Višnja Kužnar.
Na natjecanje je prijavljeno više od 35 pasa, a njihove vlasnike pozdravio je župan Željko Kolar.
– Danas sam ovdje da dam podršku prije svega vlasnicima pasa koji se odnose odgovorno prema svojim ljubimcima i skrenem pozornost da to nažalost ne rade svi – rekao je župan Željko Kolar.
Okupljene je pozdravio i načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, koji je istaknuo kako se po broju prijavljenih pasa vidi opravdanost organizacije ove izložbe. Psi su bili raspoređeni u dvije kategorije, srednji i veliki psi te mali psi. Tri najbolje ocijenjena psa u obje kategorije osvojili su medalje i premium hranu, dok su pehari dodijeljeni prvoplasiranima te udomljenom mješancu koji je u automobilskoj nesreći ostao bez šapice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba