TURISTIČKA ZAJEDNICE KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE USPJEŠNO SE PREDSTAVILA NA STREETLIFE FESTIVALU U MÜNCHENU

Krapinski neandertalci oduševili Nijemce

Objavljeno: 11.09.2017. JJ

Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije proteklog je vikenda predstavila turističku ponudu destinacije “Zagorje – Bajka na dlanu” na tradicionalnoj manifestaciji “Streetlife Festival” u Münchenu, jednom od najvećih festivala te vrste na svijetu, koji u dva dana trajanja, u središtu Münchena okupi više od tisuću sudionika – izlagača, te više od 500 tisuća posjetitelja. TZ Krapinsko – zagorske županije svoju turističku priču prenijela je uz pomoć Udruge “Krapinski neandertalci – Pleme špiljskog medvjeda” s improvizacijom špilje krapinskih neandertalaca koju je izradila Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, pod mentorstvom akademske kiparice, prof. Mirjane Smolić.
Njemačka je emitivno tržište, koje je po broju dolazaka i noćenja drugo po redu, stoga je ova prezentacija bila logičan slijed u programu rada zagorske Turističke zajednice, koji je podržao i Glavni ured Hrvatske turističke zajednice.
Prezentaciji u Münchenu priključio se i Vision One tim, koji je mnogim zainteresiranim posjetiteljima štanda približio aplikaciju Vision One, koja će im još olakšati pristup i informiranje o svim turističkim i ostalim sadržajima koje Zagorje nudi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba