ČETVRTO KOLO LIGE MLADEŽI ŠPORTSKO – RIBOLOVNOG SAVEZA KZŽ

U kategoriji kadetkinja pobijedila Petra Berković, najuspješniji kadet Blaž Stužić, a junior Matej Berković

Objavljeno: 24.08.2017. JJ

Na bajerima u Budinščini održano je četvrto kolo Lige Športsko – ribolovnog saveza Krapinsko-zagorske županije u lovu ribe udicom na plovak za mladež pojedinačno.
U kategoriji kadetkinja pobijedila je Petra Berković iz ŠRD-a “Pastrva” Donja Stubica, s ulovom od 2370 grama, ispred drugoplasirane Paole Šilipetar s 1420 grama, i trećeplasirane Petre Putanec s 1230 grama iz ŠRK-a “Klen” iz Oroslavja. Nakon četiri održana kola u vodstvu kod kadetkinja je Petra Berković, sa 6,5 negativnih bodova, ispred drugoplasirane Paole Šilipetar s 10,5 negativnih bodova i trećeplasirane Petre Putanec, s 11 negativnih bodova.
U kategoriji kadeta, prvi je bio Blaž Stužić s ulovom od 2540 grama iz ŠRD-a “Pastrva” Zlatar, ispred drugoplasiranog Marka Žuraja, s ulovom od 985 grama, iz ŠRD-a “Pastrva” Donja Stubica i trećeplasiranog Luke Bana, s ulovom od 775 grama, iz ŠRD-a “Šaran” Budinščina. Nakon četiri održana kola, u vodstvu kod kadeta je Blaž
Stužić, s 4,4 negativna boda, ispred drugoplasiranog Lovre Berkovića iz ŠRD-a “Pastrva” Donja Stubica, s devet negativnih bodova i trećeplasiranog Marka Žuraja s 10 negativnih bodova.
U kategoriji juniora, prvi je bio Matej Berković s ulovom od 3550 grama, iz ŠRD-a “Pastrva” Donja Stubica, ispred drugoplasiranog Lovre Stužića, s ulovom od 3255 grama iz ŠRD-a “Pastrva” Zlatar i trećeplasiranog Olivera Gredičaka, s ulovom od 1215 grama iz ŠRD-a “Klen” Oroslavje. Nakon četiri održana kola, kod juniora je u vodstvu Lovro Stužić, sa sedam negativnih bodova, ispred drugoplasiranog Mateja Berkovića sa 7,5 negativnih boda i trećeplasiranog Vita Frinčića iz bedekovčanskih “Jezera” s 8,5 negativnih bodova. Sljedeće peto kolo Lige mladeži ŠRS-a KZŽ održat će se na bajerima u Bedekovčini ove nedjelje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba