KRAPINA: Zatvaranje prometa zbog izvođenja završnih radova na rekonstrukciji raskrižja državne ceste DC 206 i Ulice Frana Galovića

DOVRŠETAK KRUŽNOG TOKA: Sljedeće srijede te 30. i 31. kolovoza uspostavit će se privremena regulacija prometa kroz Krapinu – evo kuda će se moći voziti

Objavljeno: 19.08.2017. AB

Zbog izvođenja završnih radova na rekonstrukciji raskrižja državne ceste DC 206 i Ulice Frana Galovića u Gradu Krapini, odnosno izgradnje kružnog toka kod željezničkog kolodvora, u srijedu, 23. kolovoza od 8 do 16 sati, te u srijedu 30. kolovoza i u četvrtak 31. kolovoza na cijeli dan, zatvara se promet za sva motorna vozila navedenim raskrižjem.
Privremena regulacija prometa za autobuse i teretna vozila za smjer Petrovsko – Pregrada odvijat će se obilazno državnom cestom DC 1 (Zagorska magistrala), od čvora Krapina do čvora Đurmanec, zatim državnom cestom D74 i gradskom cestom N.C. 1. 1., u smjeru Doliće – Krapina, do raskrižja Ulice Ivana Rendića i Bregovite ulice kod željezničkog prijelaza, odnosno spoja na DC 206, za smjer Petrovsko – Pregrada.
Promet za potrebe Ulice Frana Galovića odvijat će se obilazno, preko mosta kod Lidla na Zagrebačku cestu (gradska cesta N.C. 1.1.) te obilazno na D-1 (čvor Krapina). Promet za osobna vozila iz smjera Ulice Hrvatskih branitelja (kod prijelaza preko pruge u Bregovitu ulicu) u smjeru juga tj. predmetnog raskrižja, preusmjerava se kroz Podgoru Krapinsku na čvor Podgora te državnom cestom DC 1 (Zagorska magistrala) do čvora Krapina.



U ponedjeljak zatvaranje ulica zbog montaže ukrasa za Tjedan kajkavske kulture

Zbog izvođenja radova na montaži ukrasa za Tjedan kajkavske kulture Krapina 2017., u ponedjeljak će se privremeno zatvoriti promet u Ulici Ljudevita Gaja, na Trgu Ljudevita Gaja te u Magistratskoj ulici, od 16 do 21 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba