U MODROVCU ODRŽANA JUBILARNA 10. MODROŽANSKA UTRKA I 15. MEMORIJAL MARIJANA LUKINA

U glavnoj utrci pobijedili Dražen Dinjar iz AK Rudolf Perešin i Maja Urban iz AK Dubrovnik

Objavljeno: 16.08.2017. JJ

U naselju Modorovec u Gornjoj Stubici održana je jubilarna 10. Modrožanska utrka i 15. Memorijal Marijana Lukina 2017. Na glavnoj utrci sudjelovala su 73 natjecatelja, a najbrži su bili Dražen Dinjar iz domaćeg kluba AK Rudolf Perešin u muškoj konkurenciji te Maja Urban iz AK Dubrovnik u ženskoj konkurenciji.

Utrka djece

Nakon glavne utrke održana je utrka djece predškolske dobi do tri godine na 50 metara te od 4 do 6 godina na 100 metara, zatim utrka djece od prvog do četvrtog razreda osnovne škole na 400 metara i utrka djece od petog do osmog razreda razreda na 600 metara. Na utrci je sudjelovalo ukupno 50-ak djece.
Na kraju još je održana utrka građana i mještana Modrožana na 2.1 kilometar, na kojoj je sudjelovalo ukupno 34 natjecatelja. Kod građana je najbrži bio Ante Živković iz AK Dubrovnik, a kod građanki Daria Raškaj iz AK Rudolf Perešin. Najbolji Modrožanin bio je Andrija Ilinić, a najbolja Modrožanka Andrea Ilinić.

Zahvale organizatora

Organizatori, članovi Atletskog kluba “Rudolf Perešin”, zahvalili su organizacijskom odboru naselja Modorovec i mještanima koji su doprinijeli organizaciji utrke i natjecateljima pružili dobrodošlicu i domaći ugođaj, kao i Općini Gornja Stubica, načelniku Jasminu Krizmaniću i zamjeniku načelnika Vladimiru Škvorcu, koji su i prisustvovali događaju, te svim sponzorima.
– Hvala i trkačima koji su se odazvali na utrku te ih pozivamo i očekujemo još u većem broju dogodine – zaključili su organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba