U STUBIČKIM TOPLICAMA TRADICIONALNO SE OKUPILI BRANITELJI IZ ZAGORJA, ZAGREBA I SLAVONIJE

Memorijal po prvi puta održan na prostoru novouređenog Rekreacijskog centra Josip Mirt – Teček

Objavljeno: 14.08.2017. zagorjeinternational

U Stubičkim Toplicama održan je treći Memorijal Josip Mirt Teček, u organizaciji Udruge veterana specijalne policije Domovinskog rata “Barun”. Po prvi puta, Memorijal je održan na prostoru novouređenog Rekreacijskog centra Josip Mirt – Teček, a okupio je brojne braniteljske udruge, ne samo iz Zagorja, već iz Zagreba i Slavonije.

Važan doprinos Zagoraca

Otvorenju Memorijala nazočio je krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je istaknuo kako Krapinsko – zagorska županija podupire sve braniteljske udruge i njihove aktivnosti, dodavši da je to najmanje što se može učiniti za branitelje i njihov nemjerljiv doprinos u Domovinskom ratu. Barunima je na novom domu i svim aktivnostima, među kojima je i promicanje istine o Domovinskom ratu kod najmlađih, čestitala i predsjednica Skupštine Krapinsko – zagorske županije Vlasta Hubicki, koja je dodala kako Krapinsko – zagorska županija ima odličnu suradnju sa svim braniteljskim udrugama koje djeluju na području županije. Rekla je i kako se na području Krapinsko – zagorske županije nije ratovalo za vrijeme Domovinskog rata, ali je doprinos Zagoraca u obrani domovine bio iznimno velik.

Pomoć Županije i Općine

Okupljenima je dobrodošlicu poželio predsjednik Udruge veterana specijalne policije Domovinskog rata “Barun” Mladen Hrastinski, koji je istaknuo kako je Rekreacijski centar Josip Mirt – Teček uređen zahvaljujući pomoći Krapinsko – zagorske županije, Općine Stubičke Toplice, Ministarstva branitelja te prijatelja udruge i njenih članovima. Prisutne je pozdravio i načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba