U zagorskim srednjim školama na jesenskom roku ostalo još 160 upisnih mjesta – pogledajte u kojoj koliko

Prijave počinju 21. kolovoza u podne, konačne ljestvice objavit će se deset dana kasnije

Objavljeno: 13.08.2017. Alen Brodar

U hrvatskim srednjim školama je objavom nepopunjenih upisnih mjesta, počeo jesenski upisni rok, a rema podacima objavljenim na internetskoj stranici upisi.hr, u Krapinsko -zagorskoj županiji ostalo je još 160 nepopunjenih mjesta u prvim razredima srednjih škola.
Tako je u krapinskoj Srednjoj školi ostalo ukupno 11 mjesta – po četiri za CNC operatere i prodavače, dva za frizere i jedno mjesto u prirodoslovno – matematičkoj gimnaziji. Srednja škola Zabok može upisati još 30 učenika, Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću deset, a Gimnazija A.G. Matoša ima još tri upisna mjesta u jezičnoj gimnaziji. U Srednju školu Zlatar može se upisati još 14 učenika, devet u opću gimnaziju i pet za tehničara za logistiku i špediciju, dok u Srednjoj školi Bedekovčina ima još 24 slobodnih mjesta. U Srednjoj školi Oroslavje ostalo je još 12, u Srednjoj školi Konjščina 19, a u Srednjoj školi Pregrada još četiri mjesta – po dva za kuhara i konobara.
Prijava obrazovnih programa u jesenskom upisnom roku počinje 21. kolovoza u 12 sati, dok će se odabir zaključiti tjedan dana kasnije. Konačne ljestvice poretka objavit će se 31. kolovoza, a prvog dana rujna je dostava upisnica u srednje škole. Za upis u preostala slobodna mjesta u jesenskom roku kandidirati se mogu samo oni učenici koji se nisu upisali u srednju školu u ljetnom upisnom roku.

Cijeli popis slobodnih upisnih mjesta po školama i programima možete vidjeti OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba