Počinju Dani grada Oroslavja

Večeras koncert Ivana Zaka, sutra Vrtna zabava kod Luje Vranyczanyja i Opća opasnost

Objavljeno: 11.08.2017. AB

U Oroslavju danas počinje proslava Dana grada, koja će trajati sve do 15. kolovoza. Svakako je prvog dana proslave najprimamljiviji događaj koncert Ivana Zaka, koji bi večeras na Oro trg trebao izaći u 21 sat, a atmosferu za Zaka zagrijavat će Boss bend. U subotu će se održati sajam OPG-a na Seljačkoj tržnici kod Turističke zajednice grada Oroslavja, likovna kolonija Vlaho Bukovac, a u 19 sati počinje vrtna zabava kod Luje Vranyczanyja u Parku Vranyczany. Na Oro trgu pak nastupaju Kit Karson te Opća opasnost.
U nedjelju će se održati prezentacija udruga Grada Oroslavja, turnir u šahu u Društvenom domu, dok će u večernjim satima na Oro trgu posjetitelje zabavljati Amir Kazić Leo.
U ponedjeljak će se u 18 sati odigrati utakmica između NK Lokomotive i NK Oroslavje, a na Oro trgu nastupa bend “Od srca do srca”. Na sam blagdan Velike Gospe, u utorak će se u crkvi Blažene Djevice Marije u 11 sati održati sveta misa, a u 18 sati će se održati svečana sjednica Gradskog vijeća. Na Oro trgu će nastupiti Ivan Fiolić Fio, Mystic bend, Rajzeri.

Cijeli program proslave Dana grada Oroslavja možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba