U organizaciji Udruge Petrože i Stjepana Mrzljaka održana 3. “Roštiljada pri Mrzljakima”

Okupile se obitelji s područja tri županije i Grada Zagreba i uživale u dobrom roštilju, igrama, glazbi i ugodnom druženju

Objavljeno: 11.08.2017. AB

Četvrtu godinu zaredom, a po treći put udruga Petrože – Krušljevo Selo i gospodin Stjepan Mrzljak, organizirali su “Roštiljadu” u Krušljevom Selu, zaseoku Mrzljaki.
Udruga time održava i potiče na očuvanje kulturne baštine i promicanje kulture i turizma Hrvatskog zagorja, a zajednicu, mlade i djecu kroz program udruge i projekt “A kaj Štrumfaš?!” potiče na aktivno uključivanje u lokalnoj zajednici i volontiranje. Tradicionalno misno slavlje održalo se pri Mrzljakovom raspelu, nakon kojeg se događanje preselilo na obližnje potine Mrzljakovo.
U sklopu događanja prezentirali su se udruga Petrože i bend “Vikendaši”.
Udruga, volonteri, mještani i prijatelji Krušljevog Sela i grada Oroslavja počastili su sve prisutne besplatnim roštiljem, kolačima i osvježenjem. Djeca i mladi su se u sklopu događanja rekreirali i družili kroz društvene igre, koristeći didaktičke igračke i edukacijske materijale. Na kraju igara djeca i mladi počašćeni su sokom i sladoledom od strane organizatora. I ove godine ovaj događaj je okupio obitelji, prijatelje i zainteresirane s područja Grada Zagreba i triju županija: Krapinsko-zagorske, Zagrebačke i Istarske. Ovo događanje postalo je tradicionalno uvodnik u dane Grada Oroslavja i blagdana Velike Gospe. Manifestaciju su uz organizatore i mještane sela poduprli Krapinsko-zagorska županija, Grad Oroslavje, Pekara Stubica, Peradarstvo Obrubić, Horvat MGT, Obitelj Margetić, Obitelj Majić i Obitelj Kašnar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba