Na jesen na Novoj TV kreće emitiranje nove domaće serije “Čista ljubav”, a neki dijelovi se snimaju i u Zagorju

Kako bi što uvjerljivije odglumio scene kad mu dovode kćer u bolnicu, glavni lik Ivan Herceg između scena skakuće po hodnicima Opće bolnice Zabok u kožnoj jakni i trapericama

Objavljeno: 08.08.2017. zagorjeinternational

Prije nešto manje od mjesec dana pala je prva klapa nove domaće serije “Čista ljubav” čije će emitiranje krenuti ove jeseni na Novoj TV, a čije se neke scene snimaju i u Općoj bolnici Zabok.
Bit će to ujedno šesta serija Ivanu Hercegu, 35-godišnjem zagrebačkom glumcu koji će u novom projektu igrati lik glavnog junaka Tome.
Naime, Hercegov Toma je smetlar, a inače bivši odlikovani policijski inspektor kojeg je splet životnih okolnosti natjerao da na drugi način zarađuje za kruh. Toma je i samohrani otac devetogodišnjoj Dori, čvrst, odan, iskren te zaljubljen u medicinsku sestru Sonju koju tumači Tara Rosandić.

Izgledati što vjerodostojnije

Za svoju ulogu Herceg se, rekao je za Jutarnji.hr, nije nešto posebno pripremao.

– Ako ćemo iskreno, nema baš puno vremena za velike i dugotrajne pripreme i savladavanje nekih posebnih vještina, nismo Hollywood u tom smislu. Oslanjamo se na glumčeve intuitivne sposobnosti u trenutku pa kako bude, ali se svi trudimo da izgledamo što vjerodostojnije u svemu tome – pojašnjava Herceg, koji se tako našao u ulozi samohranog oca.
Partnerica Ivanu Hercegu u novom projektu je Tara Rosandić. S mladom, i talentiranom glumicom, inače nećakinjom glumačkog barda Zlatka Viteza, Herceg sve do sada nije imao prilike surađivati.

– Suradnja nam funkcionira kao podmazana. Svima nam je u interesu da projekt uspije tako da ulažemo maksimalan trud i pomažemo jedni drugima. Možda ja imam mrvicu više iskustva u ovakvim projektima, ali mogu reći da se Tara odlično uklopila od samog početka – zaključio je Herceg.
Na setu znaju biti i po 12 sati, a po ovoj vrućini, jer snimaju i eksterijere, to nije lako… No, mi smo ekipu zatekli kako snima scenu na 2. katu zabočke Bolnice, kada ozlijeđenu djevojčicu, prate doktori i Ivan Herceg, odnosno Tomo, koji je u pauzama između snimanja, kako bi bio što uvjerljiviji i što vjernije dočarao paniku i uzbuđenje, skakutao po hodnicima bolnice u kožnatoj jakni i trapericama.

Skakanje umjesto teretane

– Ulovili smo sad već dobar zalet, a formu održavam tako da recimo u pola sata otrčim sedam sprinteva od 200 metara na 40 stupnjeva vrućeg asfalta s curicom u rukama u kožnoj jakni, tako da ne moram toliko često u teretanu. Zlobnici mogu reći da se hvalim i izmišljam, ali imam svjedoke – zaključio je djelomično u šali Herceg.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba