Tradicionalni nogometni turnir mlađih uzrasta, u sklopu proslave Dana općine i župe Konjščina

“Dečec kup” osvojili limači domaće “Sloge”

Objavljeno: 07.08.2017. AB

Konjščinski NK Sloga u nedjelju je, u sklopu obilježavanja Dana Općine i Župe Konjščina, organizirao tradicionalni nogometni turnir limača, 15. “Dečec kup”, koji je ove godine okupio osam ekipa zagorskih klubova. Upravo su domaćini osvojili turnir – nakon razigravanja po skupinama u četvrtfinalu, Sloga je pobijedila Oštrc 2:0, Mladost Z je sa 7:1 pobijedila Ivančicu, Tondach je izbacio marijabistričku Mladost s 3:0, dok je Rudar DZ s 2:0 pobijedio Pregradu. Sloga je u polufinalu sa 4:1 bila bolja od Rudara DZ, dok su Mladost Z i Tondach igrali neodlučeno 2:2, a nakon penala, s ukupnih 4:2 finale je izborila Mladost Z.
U utakmici za treće mjesto, Tondach je s 3:1 pobijedio Rudar DZ, dok je Sloga rezultatom 4:2 pobijedila Mladost Z i tako osvojila “Dečec kup”. Najbolji strijelac, ujedno i najbolji igrač turnira bio je “Slogin” Sven Ostojić, dok je najbolji golman Kristijan Krznar iz Mladosti Z. U natjecanju iz pucanja penala, nastupila su 64 igrača, a pobijedio je Igor Vincelj iz Pregrade.
Inače, sve igrače i njihove roditelje te sve okupljene pozdravio je zamjenik načelnika Konjščine, Vladimir Hađina, koji je s instruktorom Nogometnog saveza KZŽ Franjom Kučkom, dodijelio pehare i medalje najuspješnijim ekipama i pojedincima.

FOTO: Radio Zlatar

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba