Ugodno druženje u organizaciji Udruge Petrože – Krušljevo Selo, svi su pozvani

Sljedeće nedjelje 3. Roštiljada pri Mrzljakima, evo što se sve sprema

Objavljeno: 30.07.2017. zagorjeinternational

Četvrtu godinu zaredom, a po treći put u organizaciji Udruge Petrože – Krušljevo Selo i Stjepana Mrzljaka, u nedjelju 6. kolovoza će se u Krušljevu Selu, u zaseoku Mrzljaki, održati Roštiljada. Udruga time održava i potiče na očuvanje kulturne baštine i promicanje kulture te turizma Hrvatskog zagorja, a mlade i djecu kroz program Udruge i projekt “A kaj Štrumfaš?!”, potiče na aktivno uključivanje u zajednici i volontiranje.

Održat će se i tradicionalno misno slavlje pri Mrzljakovom raspelu u 11 sati, nakon kojeg se događanje seli na potine Mrzljakovo. U sklopu događanja prezentirat će se Udruga Petrože, sekcija za djecu i mlade “Štrumfovi” i vokalno-instrumentalna sekcija Udruge.

Udruga Petrože i prijatelji mjesta Krušljevo Selo te Grada Oroslavja, počastit će pritom sve prisutne besplatnim roštiljem, kolačima i osvježenjem, a iz Udruge pozivaju i da, tko može, ponese nešto mesa za roštilj od kuće i donese na događanje, a volonteri Udruge će ga pripremiti i ispeći za sve prisutne.

– Djeca i mladi će se u sklopu događanja moći rekreirati i družiti kroz društvene igre. Ovim događanjem lokalnog karaktera stvaramo nove suradnje i povezivanje Udruge s novim organizacijama i županijama, a manifestacija je ujedno tradicionalno postala uvod u dane Grada Oroslavja i proslavu blagdana Velike Gospe – kažu u Udruzi Petrože.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba