PRIJAVITE SE!

U sklopu projekta “Baltazar 4”, zagorske škole traže 55 pomoćnika u nastavi

Objavljeno: 27.07.2017. JJ

Krapinsko – zagorska županija s partnerima u projektu 26. srpnja raspisala je Javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju u odgojno – obrazovnim ustanovama – partnerima u projektu “Baltazar 4” za školsku godinu 2017./2018. U sklopu projekta, zaposlit će se 55 osoba koje će raditi u zagorskim osnovnim i srednjim školama 20 sati tjedno, uz ugovor o radu na određeno vrijeme do deset mjeseci. Uvjeti su završeno najmanje srednjoškolsko obrazovanje i to da protiv osobe nije pokrenut kazneni postupak. Prednost će imati osobe s iskustvom u radu kao pomoćnik u nastavi, koje su sudjelovale u edukacijama za pomoćnike u nastavi te one osobe koje već imaju iskustvo u volontiranju.

Program edukacije

Pomoćnik u nastavi je osoba koja pruža neposrednu potporu učeniku s teškoćama u razvoju tijekom odgojno – obrazovnog procesa u zadacima koji zahtijevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, pri uzimanju hrane i pića, u obavljanju higijenskih potreba, u svakidašnjim nastavnim, izvannastavnim i izvanučioničkim aktivnostima. Odabir će se izvršiti uz pomoć stručnih metoda procjene kompetencija i osobina podnositelja prijave, a koji će provoditi Povjerenstvo za odabir kandidata u sklopu projekta “Baltazar 4”. Ukoliko odabrani kandidati nemaju valjani dokaz o završenom odgovarajućem programu edukacije, nakon selekcijskog postupka, obavezni su sudjelovati u programu edukacije, koji će se realizirati kroz minimalno 20 sati prethodno početku rada pomoćnika u školama partnerima u projektu.
U prijavi na ovaj Javni poziv, kandidat treba navesti svoje osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, OIB, adresu stanovanja, broj telefona i po mogućnosti e-mail adresu) te dostaviti sve tražene priloge. Uz vlastoručno potpisanu prijavu, kandidati su dužni priložiti sljedeće dokumente u izvorniku ili neovjerenoj preslici: dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (presliku svjedodžbe, diplome ili potvrdu o stečenoj stručnoj spremi), dokaz o hrvatskom državljanstvu (presliku osobne iskaznice, putovnice, vojne iskaznice ili domovnice), životopis, uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak ne starije od šest mjeseci od dana objave ovog Javnog poziva, dokaz o iskustvu u radu kao pomoćnik u nastavi, dokaz o završenoj edukaciji u trajanju od najmanje 20 sati koja je najmanje sadržavala elemente programa utvrđene ovim Javnim pozivom, a kojeg kandidati prilažu ako ga posjeduju (potvrda, diploma, svjedodžba i slično), dokaz o stečenom iskustvu u volontiranju, a koje kandidati prilažu ako posjeduju takvo iskustvo (potvrda o volontiranju i slično).

Rok od osam dana

Pisane prijave sa svim traženim prilozima podnose se na adresu: Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina, Ksavera Šandora Đalskog 4, 49 000 Krapina, s naznakom “Javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u odgojno – obrazovnim ustanovama – partnerima u Projektu Baltazar 4”, najkasnije u roku od osam dana od dana objave ovog Javnog poziva pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje.
Sve dodatne informacije dostupne su na internetskim stranicama Krapinsko – zagorske županije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba