AKTUALNI RADOVI U OPĆINI MAČE

Asfaltiraju se nerazvrstane ceste, a u središtu općine uredit će se autobusno stajalište za djecu i proširiti parkiralište

Objavljeno: 27.07.2017. JJ

U općini Mače u tijeku su brojne aktivnosti, pa su tako asfaltirane dvije dionice nerazvrstanih cesta u ukupnoj dužini od 1170 metara. To su ceste Markovići – Mačanski bregi, u dužini od 550 metara i cesta Mali Komor – Bujani, u dužini od 620 metara. Trenutno je u realizaciji i projekt “Put prema crkvi i središte Mača” – u tijeku je ishođenje dozvole za realizaciju autobusnog stajališta za djecu te proširenje parkirališta u središtu Mača. Rješava se i problem odvodnje u centru, a izvršene su i preinake ograde na mjesnom groblju u Maču, kako bi se olakšao ulazak starijih osoba i osoba s invaliditetom.
– Uz svakodnevne poslove, koji obuhvaćaju održavanje triju groblja u nadležnosti Općine te održavanje putova i nerazvrstanih cesta, ne izostaje briga za uredan i čist krajobraz. Svakodnevno se trudimo udovoljiti svim upitima i zahtjevima građana općine Mače. Uz tekuću problematiku, u pripremi je i dokumentacija za prijavu na nadolazeće i natječaje u tijeku – rekla nam je načelnica Mača Mladenka Mikulec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba