VIDEO: MLADA SENZACIJA IZ KRAPINE NA VELIKA VRATA ULAZI U SVIJET GLAZBENE INDUSTRIJE

Jura Miljan (20) napisao stihove za novi singl Indire Levak, a pojavljuje se i u njezinom novom spotu

Objavljeno: 19.07.2017. Jelena Jazbec

Popularna Indira Levak, samo mjesec dana nakon odluke da krene u samostalnu karijeru, predstavila je svoj prvi singl “Dva luđaka”, koji, kao autor glazbe, potpisuje Branimir Mihaljević. No, jeste li znali da tekst, uz Antoniju Šolu, potpisuje mladi 20-godišnji Krapinčan Jura Miljan, koji se s Indirom pojavljuje u spotu, a pjeva i dio pjesme?
– Već dulje vrijeme surađujem s producentom Denzom, koji surađuje i s brojnim drugim mladim artistima, i eto, mene je prepoznao kao najboljeg za taj projekt – otkriva J.Miljan i dodaje kako je suradnja s Indirom na neki način ostvarenje njegovih snova.

Ostvarenje sna

– Snimali smo spot na tri lokacije, dvije u Samoboru i na Medvedgradu. Napravili smo ga u jednom danu. Spot potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Sjajna ekipa, mladi ljudi, i neumorna Indira. U deset sati navečer nitko više ne može ništa, Indira kaže: “Ajmo još malo, mi to možemo”. Kad toliko godina cijeniš nečiji rad, i sada dobiješ priliku da radiš s njime, to je ostvarenje sna. Sjajna atmosfera, nisam tako nešto još doživio. Mi smo odrasli na Indiri, na Coloniji, to su hitovi. Indira nam je vjerojatno svima draga, i sada raditi s takvom legendom, zaista je odlično – kaže.

Osim što stvara svoju glazbu, uskoro namjerava predstaviti i svoju pjesmu, a piše tekstove i za neke druge izvođače, J.Miljan studira audio inženjering na MPA akademiji u Zagrebu, a prvu je godinu završio kao najbolji student.
U listopadu prošle godine s njime smo napravili intervju, u kojem nam je otkrio kako je glazba zaista njegov život, do te mjere da je kao srednjoškolac prodavao zlato da bi mogao kupiti klavijature i mikrofon. Okupio je i grupu La Familia, koju nisu činili samo glazbenici, nego i drugi talentirani mladi ljudi, koji su mu radili vizuale, marketing, bavili se drugim vrstama umjetnosti, poput glume… Velika mu je želja bila pod imenom LaFamilia u budućnosti objediniti mnogo toga, ne nužno samo glazbu, i upravo je to razlog zašto nije nastupio kao samostalan izvođač. Međutim, projekt je za sada stavljen u drugi plan.

“Samo pažnju”

– Kako su projekti postajali zahtjevniji, tako je otpalo sve više ekipe, zbog njihovih obaveza i slično. Tako da, zasad projekt LaFamilia ostavljam iza sebe, ali tko zna. Možda se u budućnosti ponovno rodi – ističe J.Miljan.
Predstavili smo tada i njegov singl “Samo pažnju”, za koji je sam napisao stihove, a suradnja s Indirom, dakako, otvara mu i brojne nove mogućnosti. Za ovog mladog talentiranog glazbenika zasigurno ćete još čuti, jer njegovo vrijeme tek dolazi.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba