FINALIZIRAO SE POPIS IZVOĐAČA

Na Hoomstocku će nastupiti i Nina Romić, Auguste i Dog’s Beach

Objavljeno: 14.07.2017. zagorjeinternational

Ostalo je još samo pet tjedana do 12. Hoomstocka, koji se održava u Humu na Sutli 18. i 19. kolovoza. Dosadašnjem line-upu pridružuju se još Nina Romić, Auguste i Dog’s Beach, čime se finalizirao popis izvođača.

Karakterističan vokal

Nina Romić predvodnica je novog vala folk izvođačica koji je stasao prije desetak godina na našoj sceni. Od najranijih dana isticala se po karakterističnom vokalu i zanimljivim tekstovima, pa su tako njena sva tri albuma bila odlično primljena. Uskoro slijedi i novi četvrti, a dio tih pjesama će se moći čuti i na Hoomstocku.

Auguste je pop duo kojeg čine Gordana Marković i Ivana Lulić. Zajedno sviraju i pjevaju od 2012., dok su tri godine kasnije objavile svoj debi album “Sve što je nekada bilo važno”. Dog’s Beach je zanimljiv projekt koji je nastao prošle godine kad su se susrela sedmorica momaka koja su zaključila da dijele iste ideje. Dio njih je usmjeren na glazbeni dio, a dio na vizualni uz nezaobilazni street art.

Raspored po danima

Objavljen je i raspored izvođača po danima, pa će tako u petak nastupiti Kojoti, Repetitor, Jonathan, Cold Snap, persons from porlock, The Balkan Wanderers, Razdor i
Dog’s Day. U subotu su pak na rasporedu Brkovi, Elemental, Sassja, Mayales, Nina Romić, Auguste, Lika Kolorado i Teški Osjećaji. I dalje su otvorene prijave za besplatan prijevoz Zagreb – Hum – Zagreb i besplatno kampiranje, putem e-mail adrese: [email protected]. Cijena festivalske ulaznice je 70 kuna. Mogu se nabaviti u Humu na Sutli, u Pivnici Cantina i Caffe baru “Prijatelj”, u Krapini u Barrocku, te u Zaboku u Krčmi Polanović ili putem sustava Entrio. Na ulazu će cijena biti 80 kuna, a tada će se moći kupiti i jednodnevne ulaznice po cijeni od 50 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba