U Bedekovčini održane 17. Sportske igre branitelja

Više od 350 branitelja natjecalo se u pripremanju kotlića, visećoj kuglani, streljaštvu, ribolovu i belotu

Objavljeno: 26.06.2017. Alen Brodar

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina je povodom Dana državnosti u nedjelju organizirala 17. Sportske igre branitelja, koje su održane na prostoru oko ribnjaka udruge. Na sportskim igrama je sudjelovalo oko 350 branitelja te njihovih obitelji i građana koji su se natjecali u pet disciplina – pripremanju kotlića, visećoj kuglani, streljaštvu, lovu ribe na plovak i belotu.
Okupljene su pozdravili i Dan državnosti im čestitali zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek i zamjenik načelnika Bedekovčine Janko Buzjak, koji je posebno istaknuo izvrstan rad Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina.
– Današnji ste dan zaslužili u ratu, a ujedno ste zaslužili i da danas umjesto pušaka imate štapove za ribolov te se u miru natječete zajedno sa svojim obiteljima – rekao je Buzjak. Predsjednik UDiVDR Bedekovčina Stjepan Sovec zahvalio je svim sudionicima na odazivu na 17. Sportske igre branitelja.
– Došli smo tu da se ne zaboravi, da se družimo i proslavimo Dan državnosti – rekao je Stjepan Sovec te sve prisutne pozvao da se u Bedekovčinu na sportske igre vrate i sljedeće godine.
Inače, pokrovitelji 17. Igara branitelja su bili Krapinsko – zagorska županija i Općina Bedekovčina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba