U SKLOPU PROSLAVE DANA ŽUPE I OPĆINE ZLATAR BISTRICA, NA GROBLJU U LOVREČANU POLOŽEN VIJENAC I ZAPALJENE SVIJEĆE ZA POGINULE BRANITELJE

Načelnik Miholić: Nastavljamo s projektima u kontinuitetu – osnovnoškolci dobivaju besplatne udžbenike, a uskoro se raspisuje i natječaj za gradnju nove dvorane

Objavljeno: 24.06.2017. zagorjeinternational

Na groblju u Lovrečanu, načelnik Zlatar Bistrice Žarko Miholić i njegovi suradnici, članovi Općinskog vijeća i predstavnici udruga položili su povodom Dana župe i općine vijenac i zapalili svijeće, u spomen na sve koji su dali život za slobodnu Republiku Hrvatsku.
Uoči Dana državnosti, u Zlatar Bistrici se obilježava i Dan župe povodom blagdana sv. Ivana Krstitelja, a večeras je završna manifestacija proslave Dana općine Zlatar Bistrice, na kojoj će se prezentirati lokalne udruge, dok je za sve posjetitelje, uz prigodnu gastro ponudu, pripremljen bogat kulturno – zabavni program.
– Nakon proslave Dana općine, nastavljamo s projektima u kontinuitetu, sa svime što smo započeli. Mnogo toga još treba završiti, ima tu dakako i kapitalnih projekata. Također, krećemo u nabavu udžbenika i školskog pribora za sve naše osnovnoškolce. Dakle, da roditelji svojim učenicima moraju kupovati školske udžbenike, to je od ove godine u Zlatar Bistrici prošlost – rekao nam je načelnik Žarko Miholić.
Inače, ovih će dana biti raspisan i javni natječaj za početak gradnje dvorane. Kako kaže načelnik Miholić, svi su razgovora između Županije, Osnovne škole i Općine obavljeni i sve su pripremne radnje dogovorene, a riješeni su i načini financiranja, a javnost će s time uskoro biti upoznata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba