U rujnu natječaj za stipendiranje deficitarnih zanimanja

Evo za koja će se zanimanja moći dobiti županijska stipendija u srednjoj školi, a za koja na fakultetu

Objavljeno: 21.06.2017. Alen Brodar

Natječaj za dodjelu županijskih stipendija za deficitarna zanimanja bit će raspisan krajem rujna ove godine i objavljen na službenoj internetskoj stranici Krapinsko -zagorske županije, najavljeno je.
Kako je postupak upisa učenica i učenika u prve razrede srednjih škola te studenata i studentica na prvu godinu preddiplomskog sveučilišnog studija za školsku, odnosno akademsku godinu 2017./2018. u tijeku, Županija obavještava sve zainteresirane kandidate da će se s novim natječajem za dodjelu županijskih stipendija stipendirati deficitarna zanimanja od početka do uspješno završenog školovanja.
Za učenike prvih razreda srednje škole stipendirat će se tako zanimanja zidar, tesar, monter suhe gradnje, stolar, tokar i bravar, a među studentima prve godine preddiplomskog studija stipendiju će moći ostvariti studenti i studentice medicine te Edukacijsko – rehabilitacijskog fakulteta – smjer logopedija.
Natječaj za dodjelu županijskih stipendija za deficitarna zanimanja bit će raspisan krajem rujna 2017. godine i objavljen na službenoj internetskoj stranici Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba