I OVE GODINE, PRVA STANICA FIS ROLLERSKOG WORLD CUPA U ZAGORJU

Najbolji natjecatelji iz rolerskog svijeta, njih 200-tinjak, proći će Oroslavjem, Stubičkim Toplicama i Zaprešićem

Objavljeno: 19.06.2017. Jelena Jazbec

Ne može biti boljeg načina za početak FIS Rollerskog World Cupa 2017., od prve stanice Svjetskog kupa koja se po 12. put i ove godine održava u Oroslavju, Stubičkim Toplicama i West Gate shopping centru u Zaprešiću.
Entuzijazam i profesionalnost najvažniji su elementi uspješnosti dosadašnjih organizacija, a ovogodišnje utrke organizirat će se na tri lokacije, od kojih će se prva, “Masovni start” – 5 x 3,5 kilometara, održati na prilaznim cestama West Gate shopping centra, u petak, 7. srpnja.

Otvorenje 7. srpnja

Druga utrka održava se na području općine Stubičke Toplice, u Parku prirode Medvednica, sa startom u naselju Pila / Park vozača, u dužini sedam kilometara, s ciljem na Sljemenu, 8. srpnja, dok je utrka Sprinta, već tradicionalno u najužem gradskom centru grada Oroslavja, na rasporedu 9. srpnja. Sve utrke počinju u 10 sati, a prometnice na kojima se održavaju utrke, bit će zatvorene od 9 sati. Pozivaju se svi zainteresirani na svečano otvaranje koje će se održati u petak, 7. srpnja u 20 sati na Orotrgu.

18 država

– Oroslavske utrke su posebne i drugačije od ostalih utrka Svjetskog kupa, pa se na njih rado odazivaju najbolji natjecatelji iz cijelog rolerskog svijeta, kojih će ove godine biti 200-tinjak iz 18 država, a nadamo se da će uz ostvarene vrhunske rezultate, svojim kućama ponijeti najljepše uspomene iz naše županije – poručuju organizatori.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba