NA SMOTRI U VELIKOM TRGOVIŠĆU SUDJELOVALO PREKO 300 MAŽORETKINJA

Mažoretkinje Dubrovčan proslavile svoj deseti rođendan

Objavljeno: 19.06.2017. zagorjeinternational

Više od 300 mažoretkinja sudjelovalo je na velikoj Smotri, kojom su na prostoru Osnovne škole Veliko Trgovišće, Mažoretkinje Dubrovčan proslavile deseti rođendan svoje udruge. Nastupile su Halubajske mažoretkinje, Desinićke mažoretkinje, Radobojske mažoretkinje, Glazbeno – plesni studio “Ritam” Klanjec, Zlatarbistričke mažoretkinje, Budinščanske mažoretkinje, Mačanske mažoretkinje, Bedekovčanske mažoretkinje i Belečke mažoretkinje. Sve njih su u svečanom defileu na početku proslave pratili Puhački orkestar Mrzlo Polje, Puhački orkestar “Lipa” Tuhelj te Limena glazba “Zvona”.

Brojni uspjesi

Dubrovčanskim mažoretkinjama deseti je rođendan čestitao i zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek, koji je tom prilikom istaknuo njihove brojne uspjehe, kao i uspjehe ostalih mažoretkinja s područja Krapinsko – zagorske županije.
– I sve ove medalje koje su naše cure osvojile, jedan su zaista vrijedan dio naše “Bajke na dlanu”. Čestitam svim mažoretkinjama i svima onima koji im pružaju podršku u njihovom radu – rekao je Ferek – Jambrek.

60 stalnih članova

Mažoretkinje Dubrovčan djeluju pri Hrvatskom udruženju mažoret timova. U proteklih su deset godina skupile stotinu medalja i pehara, danas imaju više od 60 stalnih članova s gotovo pedeset nastupa godišnje te mnoštvom domaćih i inozemnih rezultata. Desetu obljetnicu postojanja čestitao im je načelnik Velikog Trgovišća Robert Greblički, a prisutnima se obratila i predsjednica Mažoretkinja Dubrovčan Barbara Ilijaš Juranić, koja im je zahvalila na velikom odazivu na proslavu.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba