LJEKARNE ŠVALJEK PREDSTAVLJAJU: Solgar – prirodni beta-karoten

Uživanje u zrakama sunca – pripremite kožu na vrijeme i postignite zavodljivi brončani ten

Objavljeno: 12.06.2017. zagorjeinternational

Poznato je da zrake sunca imaju pozitivne učinke na ljudski organizam, no imaju i štetno djelovanje na izgled kože. Već s prvom pojavom sunca, važno je početi s pravovremenom brigom i njegom ovog nježnog i delikatnog organa, kako izvana tako i iznutra, što je osobito važno kod osoba s pretjerano osjetljivom kožom te kožom sklonom dermatološkim problemima.
Stoga zadržite zdrav izgled kože i njegujte svoj izgled, u čemu vam može pomoći Solgarov beta – karoten. Naime, najvažnija funkcija beta-karotena u organizmu je upravo njegova pretvorba u dragocjeni vitamin A, što mu daje neobično važnu ulogu u očuvanju ljepote naše kože, koja je svakodnevno izložena štetnim vanjskim utjecajima. Vitamin A ima ulogu u specijalizaciji stanica te pridonosi održavanju normalne kože i sluznice što je izuzetno bitno za njihovu zaštitnu ulogu.
Solgar Prirodni beta-karoten svakako je jedan od najboljih oblika beta-karotena upravo zbog raznolikosti sadržanih karotenoida. Osim beta-karotena sadrži i ne manje važne bioaktivne komponente, kao što su lutein, zeaksantin, kriptoksantin i alfa-karoten, čiji molekularni mehanizmi također imaju važnu ulogu u organizmu.
Dobro je znati da je učinak beta karotena snažniji ako se uzima zajedno s vitaminom E i selenom.
Više od 60 godina Solgar je simbol vrhunske kvalitete koja se temelji na inovativnim i znanstvenim osnovama, pri čemu je kvaliteta bez kompromisa jedini kriterij na kojem je tvrtka Solgar izgradila i sačuvala svoj status vodećeg proizvođača dodataka prehrani.
Samo u ljekarnama I Info tel. 0800 1947 I www.solgar.hr

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba