Investicija Županijske uprave za ceste od 400 tisuća kuna

Asfaltirano 550 metara ceste na dionici Stubičke Toplice – Pila – Sljeme

Objavljeno: 02.06.2017. mladenmandic

Na dionici Županijske ceste Stubičke Toplice – Pila – Sljeme, asfaltirano je 550 metara ceste. Vrijednost radova je oko 400 tisuća kuna. Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar rekao je kako će sa završetkom ove investicije moći reći da je svih 17 kilometara županijskih cesta u općini Stubičke Toplice u izuzetno fer stanju, što znači da sljedećih pet do deset godina ne bi trebalo biti nikakvih intervencija.
– Stubaki su naše turističke središte, ovdje je naša specijalna bolnica, veza sa Zagrebom – sve su to razlozi zbog kojih smo možda i malo forsirali ovu općinu, no moram istaknuti kako se u našem redovnom programu asfaltira na svim krajevima Krapinsko – zagorske županije – od Stubičkih Toplice, preko Konjščine sve do Krapinskih Toplice i Huma na Sutli – rekao je župan Kolar i poručio kako će Krapinsko – zagorska županija i Županijska uprava za ceste i dalje nastaviti politikom vođenja brige o cestama na području čitave županije. Ravnatelj Županijske uprave za ceste Željko Vincelj istaknuo je kako bi ova cesta trebala biti ogledan primjer županijskih cesta.
– To je cesta u koju smo sustavno i kontinuirano ulagali. Širina od šest i pol metara, u velikoj dužini s nogostupom, to je onaj standard kojem težimo – istaknuo je Vincelj.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba