Od sada je party tamo gdje ste vi – Zagorke, što kažete?

Novi hit na tržištu: doznajte sve o “vinskoj torbici”

Objavljeno: 01.06.2017. zagorjeinternational

Koliko ste puta muku mučili s “ilegalnim” unošenjem alkoholnih pića u noćne klubove, na koncerte, festivale, nogometne utakmice i sl., gdje vam je puno isplativije bilo “piti o svom trošku”, nego po cijenama koje na takvim događanjima daleko premašuju budžet prosječnog hrvatskog građanina?
Za sve pripadnice nježnijeg spola, ali i muškarce koji sa sobom imaju običaj nositi ovaj modni detalj, tu je linija “vinskih torbica” Bella Vita.
Što je to “vinska torbica”?
To je torbica sa skrivenom vrećicom za spremanje i točenje vina. U vrećicu možete uliti sadržaj do dviju boca vina, te je zatim pohraniti u poseban džep unutar torbice, koji se zatvara patentnim zatvaračem.

Nitko neće znati da je ondje, dok ne otvorite dobro skriveni poklopac s vanjske torbice i natočite si piće. Naime, iako je torbica namijenjena vinu, u nju možete uliti bilo koje piće po želji, pa čak i neki začin.
“Vinska torbica” može se naručiti putem interneta, po cijeni od 75 dolara po komadu, a znate li što je najbolji dio? To što je dovoljno velika da u nju stanu novčanik, ključevi, mobitel, kozmetika i sve ono što i inače nosite u torbici.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba