NA HITfestu U BEDEKOVČINI NASTUPILO 19 IZVOĐAČA

Prema odluci žirija, pobjednica je Nina Donelli, publiku najviše osvojio Zagorski Mišo, a radijske slušatelje Veronika Jambrek

Objavljeno: 29.05.2017. Jelena Jazbec

U sportskoj dvorani u Bedekovčini održan je tradicionalni festival zabavne glazbe HITfest 2017., na kojem je nastupilo 19 izvođača. Prvo mjesto, odlukom žirija, pripalo je mladoj 20-godišnjoj pjevačici Nini Donelli, koja je nastupila s pjesmom “Na tvoj rođendan”. Drugo mjesto osvojio je Boris Babarović Barba, koji je izveo skladbu “Nek je pjesme”, dok je na trećem mjestu bio Darus Despot s pjesmom “Kraljica noći”.
Proglašeni su i najbolji u kategoriji glasova publike, u kojoj je pobjedu odnio Zagorski Mišo s pjesmom “Nikad nije kasno”. Drugo mjesto pripalo je Andriji Kosu i Mariju Petrovečkom, koji su izveli skladbu “Vidio sam kako mi te vode”. Tamburaši mjeseca i pjesma “Pomisli na me” osvojili su treće mjesto.
Slušatelje Radija Stubice najviše je oduševila pjesma “I opet te sanjam”, Veronike Jambrek, kojoj je pripala prva nagrada u toj kategoriji. Drugu nagradu osvojio je Zlatko Deveničar i pjesma “Uzmi od života sve”, a treću Krunoslav Jazbec i pjesma “Zbogom pajdaši”.
Nagradu za najbolji scenski nastup dobio je Dani Dandosa, koji je izveo pjesmu “Nisam pijan”.
Organizatori festivala, Udruga “HIT – SCENA” i Općina Bedekovčina, zahvalili su svim izvođačima, sponzorima te publici na podršci ovom projektu.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba