Popularna grupa Bumerang, nakon višegodišnje pauze, uskoro će izdati novi album

Bend kojeg je 90-ih godina proslavila “Čuča”, snimio novi spot za ljetni hit “Sunce je visoko”

Objavljeno: 29.05.2017. zagorjeinternational

Grupa Bumerang, koja se 90-ih godina proslavila pjesmom “Čuča”, nakon višegodišnje diskografske pauze, radi na novom albumu. Prošle godine izdali su dva singla, “Tobom proklet” i “Vjeruj mi”, a za najnoviju pjesmu “Sunce je visoko”,  koja se sve češće može čuti u eterima radijskih postaja Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine, ovih je dana promoviran singl i spot na CMC televiziji.

Lepršava melodija

– Spot je snimljen u Istri, hedonističkog je sadržaja, a ocrtava sposobnost pronalaženja radosti u malim stvarima koje su izražene tijekom ljeta, odnosno, opuštanja na godišnjim odmorima. Sama pjesma “Sunce je visoko” lepršave je melodije i teksta, vedrog ozračja za ljetne mjesece – otkriva Stjepan Lacko Lac, pjevač i frontmen “Bumeranga”.
Autor teksta i glazbe je Zoran Mišolongin, a aranžman pjesme napravljen je u glazbenoj radionici Tomislava Modrića, uz pomoć članova Bumeranga.
– Scenarij za spot je dolazio sam po sebi, što se i vidi u spotu, a u istom neopterećenom tonu je proteklo i snimanje pod tehničkim vodstvom Studija 32 iz Budinščine. Nadamo se da će pjesma, a i spot, naći pozitivan odjek kod naših slušatelja i pružiti im jednu radost i veselje. Zahvaljujemo se našem domaćinu Viliju Frančuli koji nam je dozvolio da uzurpiramo njegov robinzonski prostor u Istri, nedaleko od Labina, a  koji nas je još više inspirirao za spot. Što još reći? Sunce je visoko, a more duboko – kaže uz smijeh Stjepan Lacko.

Turneja s Pejakovićem

Grupa Bumerang je, uz samostalne nastupe, trenutno na turneji kao prateći bend Zlatka Pejakovića. Zajedno nastupaju na CMC festivalu u Vodicama, a zatim slijede nastupi u Čavlima pokraj Rijeke, Medulinu, Novoj Rači, Mariboru… Bumerang će nastupiti i na “Danima vatrometa” sredinom lipnja na Bundeku, kao predgrupa Magazinu i Miroslavu Škori. Tom prilikom promovirat će novi singl “Sunce je visoko”.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba