Zabočka Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću dobila novo igralište

Učenicima ŠUDIGO-a stvoreni uvjeti za normalno odvijanje nastave iz tjelesnog odgoja

Objavljeno: 26.05.2017. Alen Brodar

Simboličnim izvođenjem prvog udarca na prijateljskoj malonogometnoj utakmici između učenika srednje škole, koji je izveo krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, u Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok otvoreno je novo sportsko igralište.

Obećanja

– Sretni smo što smo učenicima ŠUDIGO-a konačno stvorili uvjete za normalno odvijanje nastave iz tjelesnog odgoja, koja će se, osim na ovom novom terenu, odvijati i u novoj sportskoj dvorani. Također mi je zadovoljstvo što mogu najaviti da ćemo pored ovog igrališta za nogomet i rukomet sagraditi i novo košarkaško igralište, koje će biti gotovo do početka nove školske godine – najavio je župan Kolar, dok je gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek obećao da će uskoro biti sanirana i pristupna cesta prema igralištu, koja je u gradskom vlasništvu.

Koštalo 423.000 kuna

Ravnateljica škole Božica Šarić istaknula je da škola ima 400 učenika u 20 razrednih odjela te da je iznimno sretna što će učenici odsad vježbati u primjerenim uvjetima. Izgradnja sportskog igrališta stajala je 423.000 kuna, a financirala ju je Krapinsko-zagorska županija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba