VESELO SUBOTNJE PRIJEPODNE U KRAPINI

Prvi krapinski dječji maraton, radionice za mališane, nastup Puhačkog orkestra i mažoretkinja, i sve to uz humanitarni cilj

Objavljeno: 25.05.2017. Jelena Jazbec

U organizaciji Udruge za zaštitu životinja “Vita”, TK Maraton i Udruge Tavan, u subotu s početkom u 10 sati na Trgu Ljudevita Gaja u Krapini, održat će se prvi krapinski dječji maraton. Sva prikupljena sredstva od kotizacije, koja iznosi 10 kuna, i donacija, bit će iskorištena u svrhu kupovine hrane za napuštene pse i mačke o kojima Udruga “Vita” skrbi. Trčat će dvije skupine trkača: kadeti (1. – 4. razred) i juniori (5. – 8. razred). Utrka kadeta počinje u 10.20, a utrka juniora u 10.35. Djeca se mogu prijaviti najkasnije pola sata prije početka utrke.
I dok će jedni trčati, drugi će imati priliku sudjelovati na radionicama za djecu koje priprema udruga Tavan i Muzej krapinskih neandertalaca. Za glazbenu podlogu zadužen je Gradski puhački orkestar Krapina, a nastupit će i mažoretkinje. Cilj utrke, osim humanitarne note, je poticanje i promoviranje tjelesnih aktivnosti, kao i druženja na svježem zraku.
– Dakle, mame i tate, povedite svoju djecu u subotu ujutro na jednu aktivnost s puno pozitivnih učinaka! – poručuju organizatori.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba