Županijski HDZ s koalicijskim partnerima i njihov kandidat za župana Dragutin Ranogajec u krapinskoj Festivalskoj dvorani održali završni predizborni skup

Martina Dalić: Dragec zna kako Hrvatsko zagorje otvoriti investicijama i staviti ga tamo gdje pripada – na sam vrh

Objavljeno: 18.05.2017. Alen Brodar

U do posljednjeg mjesta ispunjenoj krapinskoj Festivalskoj dvorani, HDZ Krapinsko – zagorske županije i koalicijski partneri održali su završni predizborni skup, na kojem su se još jednom predstavili nestranački kandidat za župana uz podršku HDZ-a i partnera, Dragutin Ranogajec, predsjednik HDZ-a KZŽ Žarko Tušek, kao nositelj liste za Županijsku skupštinu i Zoran Gregurović, aktualni krapinski gradonačelnik u utrci za još jedan mandat, zajedno sa svojom listom za Gradsko vijeće Krapine.
Podršku im je kao izaslanica premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, došla dati potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva Martina Dalić.

Okretanje stranice

– Zagorci su poznati po svom marljivom radu, a upravo Drageca znamo kao čovjeka koji se cijeli život dokazivao i dokazao radom. Stoga vjerujem da je Dragec svojim programom pokazao da zna kako Hrvatsko zagorje povesti prema mjestu koje mu pripada, a to je na sam vrh po gospodarskoj razvijenosti i životnom standardu u Hrvatskoj. Dragec zna kako stvoriti uvjete za poduzetništvo i obrtništvo, kako Zagorje otvoriti investicijama i zato vjerujem da će Zagorci, birajući njega, otvoriti novu stranicu u razvoju Hrvatskog zagorja i prekinuti ovo stanje koje predugo traje i koje sprečava Zagorce da ostvaruju svoje prilike i pokažu svoje potencijale – rekla je Martina Dalić, na koju se nadovezao i predsjednik zagorskog HDZ-a i saborski zastupnik Žarko Tušek.
– Iskazujem zahvalnost svim žiteljima Hrvatskog zagorja i naše Krapinsko – zagorske županije, što su prateći našu kampanju i komunicirajući s nama u otvorenom dijalogu na neki način pomogli u stvaranju našeg programa. Temelj cijele naše političke priče i kampanje gospodina Ranogajca i mene kao nositelja liste za Županijsku skupštinu, je jačanje kvalitete života u Krapinsko – zagorskoj županiji. Apsolutno je nedopustivo da jedna regija kao što je Krapinsko – zagorska županija, sa svim svojim potencijalima danas bude tek 16. po razvijenosti u Hrvatskoj. Naši su se konkurenti, umjesto da su pristali na sučeljavanje programima, bavili pričama što bi negdje moglo biti, bez imalo konkretnosti. Njihova je priča iz prošlosti. Ono što danas nudimo mi, uz podršku Vlade RH i svih ministarstava, je Hrvatsko zagorje budućnosti i uvjeren sam da će birači to prepoznati i da više nećemo propuštati prilike – rekao je Tušek.
Dragutin Ranogajec, još je jednom prozvao glavnog konkurenta, aktualnog župana Željka Kolara, da je odbio doći na sučeljavanje.

Nova dimenzija

– To samo govori koliko je bahat i arogantan, koliko ne cijeni svoje birače koji su mu dali potporu prije četiri godine. Trebao je reći što je učinio i za što je točno potrošio naš novac. Ubuduće ćemo novac trošiti transparentno – rekao je Ranogajec, uvjeren u pobjedu.
– Program koji smo predstavili javnosti, nosi novu dimenziju Hrvatskom zagorju. Ove nedjelje žitelji Krapinsko – zagorske županije odlučuju o svojoj budućnosti. Lista broj 5, za mene kao kandidata za župana, odnosno budućeg župana Krapinsko – zagorske županije, i lista broj 2 za Županijsku skupštinu, znače prosperitetnije Hrvatsko zagorje i u njemu bolju kvalitetu života, rekao je Ranogajec, dok je Zoran Gregurović na to ponudio dobitnu formulu:
– Za Zorana za Krapinu, za Drageca za Zagorje – pozvao je birače Gregurović, osvrnuvši se potom na protekla dva tjedna.
– Kampanja koja je iza nas nažalost nije bila lijepa. Mi smo se držali okvira kako bi to trebalo biti, nažalost konkurencija nije prezala pred ničim. No, siguran sam da će Krapinčani prepoznati što je sve u proteklom razdoblju učinjeno i znati zašto biraju gradonačelnika, jer po nekim drugima, kada čitam i čujem što izjavljuju, Krapina ne bi ni trebala imati gradonačelnika, jer su neki drugi sve napravili. No, Krapina je srce i duša Hrvatskog zagorja i to će i ostati. Napravljeno je puno, a sa svojim timom i ljudima na listi za Gradsko vijeće ću nastaviti dalje još jačim tempom – zaključio je Gregurović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba