U KONKURENCIJI 33 TISUĆE POSLOVNIH SUBJEKATA IZ 34 DRŽAVE

Specijalna bolnica Sv. Katarina među deset najboljih poslovnih subjekata u Europi

Objavljeno: 05.05.2017. zagorjeinternational

Prema rezultatima natjecanja “European Business Award”, u konkurenciji 33 tisuće poslovnih subjekata iz 34 države, hrvatska Specijalna bolnica Sv. Katarina izabrana je među 10 najboljih europskih institucija u kategoriji “The Award for Customer Focus”. U finale natjecanja je ušla kao jedina zdravstvena institucija iz Europe.

Uglednici iz poslovnog svijeta

Odluci je prethodio je niz eliminacijskih procesa kao i javna prezentacija u Londonu pred članovima sudskog vijeća. U ocjenjivanju najboljih europskih kompanija sudjelovali su uglednici iz poslovnog svijeta, akademske zajednice i politike, među kojima su i Yves Leterme, bivši belgijski premijer, Karel De Gucht, bivši povjerenik Europske komisije za trgovinu, Wim Kok, bivši premijer Danske i niz drugih. Dodjela nagrade direktno se prenosila širom svijeta putem video linka, a izvješća o dobitnicima nagrada prenose najugledniji svjetski mediji, uključujući Reuters, Bloomberg, Euronews, Yahoo Finance, ANSA.it, The Financial Times, Europa Press, Le Journal des Entreprises, elEcomonista, Finanzen.ner, Wall Street itd.

Svjetski vrh

U ime Specijalne bolnice Sv. Katarine, nagradu je primila Jadranka Primorac, članica Uprave.
– Zahvaljujem vodstvu “European Business Awarda” koji je prepoznao sjajan rad naše institucije. Posebno želim zahvaliti djelatnicima Specijalne bolnice Sv. Katarina, koji su svojim radom i izvrsnošću pokazali da smo u samom svjetskom vrhu – rekla je J. Primorac.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba