DRŽAVNI TURNIR

Zagorske mažoretkinje kući se vratile s pet zlata

Objavljeno: 24.04.2017. zagorjeinternational

U Zagrebu je održan 30. Državni turnir mažoretkinja. U kategorijama velikih formacija, natjecalo se 19 timova iz cijele Hrvatske. Zagorske predstavnice bile su mažoretkinje iz Mača, Bedekovčine, Svetog Križa Začretja i Zlatar Bistrice. Seniorke Mačanskih mažoretkinja “Alina” su u kategorijama štap classic i baton flag osvojile zlato, dok su kadetkinje u kategoriji štap classic osvojile drugo mjesto. U spomenutim kategorijama, predstavljat će Hrvatsku na Europskom prvenstvu mažoretkinja, koje će se krajem lipnja održati u Italiji. Bedekovčanske mažoretkinje su osvojile zlato u kategoriji odraslih, kadetkinje su osvojile broncu, a juniorke dva srebra.
Mažoretkinje iz Zlatar Bistrice su u velikoj formaciji mix kadetkinja te velikoj formaciji classic pom-pon osvojile drugo mjesto. Zlato su osvojile u velikoj formaciji štap odrasli i također se plasirale na Europsko prvenstvo.
Začretske mažoretkinje su u kategoriji kadetkinja velika formacija mix osvojile zlato. Kadetkinje su u velikoj formaciji pom pon osvojile srebro, kao i juniorke u velikoj formaciji pom pon. Srebro je osvojila i kadetkinja Ana Šalković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba