SLIJEDI DOMAĆA UTAKMICA

Nogometaši Zagorca ponovno poraženi, s 4:2 bolja je bila Segesta

Objavljeno: 24.04.2017. zagorjeinternational

Nogometaši Zagorca su u 23. kolu 3. HNL – zapad ponovno doživjeli poraz, bolja je od njih bila Segesta s 4:2. Strijelci za krapinsku momčad bili su Matija Smrekar i Filip Hanžić. U sljedećem kolu na domaćem terenu dočekuju momčad Vinogradara. Utakmica je na rasporedu u subotu u 17 sati.
Juniori su odigrali dvije utakmice i u objema ostvarili pobjede. Bili su bolji od Španskog s 5:1. Po dva gola postigli su Robert Glavač i Patrik Pasariček te jednog Tomica Marković, dok su Udarnik pobijedili s 4:0. Glavač je ponovno postigao dva gola, a po jednog su dodali Marko Mlinarić i Dominik Martinjak. Kadeti su igrali protiv istoimenih protivnika. Špansko su pobijedili s 3:1, strijelci su bili dva puta Matej Hoić te jednom Matija Kanceljak. Udarnik su pobijedili s 6:2. Dva je puta pogodio Matej Hoić, a po jednom Petar Boronjek, Marko Fruk, Karlo Rogina i Petar Tepuš. Pioniri su s 11:0 pobijedili Oštrc. Trostruki strijelci bili su Karlo Gregurić i Mateo Landripet, dva je dodao Martin Kuhta te po jednog Josip Petrović, Matija Vidović i Slavko Kraljić. Mlađi pioniri I. su također odigrali dvije utakmice. Pobijedili su Jedinstvo s 5:0. Dva gola zabio je Luka Vincelj, a po jednog Leon Jedvaj, Karlo Cicnjak i Valentino Družinec. Od Stubice su bili bolji s visokih 16:0. Leon Jedvaj zabio je šest pogodaka, Borna Krizmanić i Luka Vincelj po dva, Karlo Cicnjak, Ivan Jazbec, Valentino Družinec, Lovro Kereša, Josip Vešligaj i Emanuel Koret po jedan pogodak. Mlađi pioniri II. su pobijedili Matiju Gubec s 3:1. Pogotke su postigli Luka Kereša, Patrik Pospiš i Fran Petek. Limači I. su pobijedili Klanjec sa 7:0. Dva puta je zabio Leon Mrzlečki te po jednom Marko Vidović, Noa Varjačić, Petar Lovrić, Borna Šaško i Luka Kereša. Od Straže su bili bolji s 8:0. U strijelce su se upisali dva puta Borna Šaško i po jednom Leon Mrzlečki, Luka Kereša, Marko Vidović, Danijel Družinec, Vito Sopek i Oliver Katalenić.
Limači II. su pobijedili Toplice s 5:1. Dva gola je postigao Maks Kušer, a po jednog Luka Presečki, Luka Lamot i Marko Kunštek. Dok su od Radoboja bili bolji s 3:1. Strijelci su bili Luka Lamot, Alen Kantolić i Marko Kovačec. Zagići su pobijedili Rudar Dubravu Zabočku s 1:0.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba