OTKRIVENA NOVA IMENA

Na Tabor Film Festivalu nastupit će Matija Dedić, Stems (UK), Stray Dogg, Žen, Oridano Gypsy Jazz Band, Kozmodrum i DJ Venom

Objavljeno: 21.04.2017. zagorjeinternational

Jubilarno 15. izdanje Tabor Film Festivala karakterizirat će bogat glazbeni program, pa će se već najavljenim imenima kao što su Urban & 4, Let 3, My Baby i Antenat, pridružiti “Matija svira Arsena” u izvedbi Matije Dedića, Stems (UK), Stray Dogg, Žen, Oridano Gypsy Jazz Band, Kozmodrum i DJ Venom.

Prvi krug natječaja

Prošli tjedan je završio prvi krug natječaja za hrvatske i slovenske bendove, a ocjenjivački sudovi su od preko sto prijavljenih bendova, izabrali po 15 iz svake države. Pet bendova koji skupe najviše glasova publike na internetskoj stranici najveće regionalne top ljestvice Muzika Je Zvonko Radost, ući će u završni krug, u kojem će ocjenjivački sudovi odabrati pobjednike koji će postati dio glazbene ponude, koju ove godine čini više od 30 bendova, DJ-eva i live actova.
Možete glasovati za više bendova odjednom, do 7. svibnja, putem linkova: http://www.zvonkoradost.com/tabor-2017 i http://www.zvonkoradost.com/tabor-2017/si/
Pobjednici će biti proglašeni 16. svibnja.
Tabor Film Festival ove godine ima i nekoliko warm up koncerata i retrospektiva. U četvrtak će u zagrebačkom Vintage Industrial Baru zasvirati Drvored i Radio Aktiv, uz gostujućeg DJ Vuka iz Slovenije, a posjetitelji će prije toga moći besplatno uživati u retrospektivi nagrađivanih filmova s prijašnjih izdanja TFF-a te sudjelovati u brojnim nagradnim igrama. Drugi warm up održat će se u zabočkom Regeneratoru 6. svibnja, na premijernom nastupu beogradskog Repetitora, koji se trenutno nalazi na velikoj europskoj turneji.

Planule karte

Ove godine, osim odabranih filmova iz preko 50 zemalja i glazbene ponude na čak pet pozornica, posebnost festivala su i brojna predavanja, promocije knjiga i radionice, kao i vrlo bogata gastronomska ponuda. Prijevoz će biti osiguran iz Zagreba, a novitet je i festivalski shuttle koji će povezivati sve najvažnije festivalske lokacije tijekom njegovog trajanja. Kamp će biti otvoren dan prije i dan nakon Festivala.
Nakon što je u svega tri tjedna rasprodan kontingent super early bird karata, karte po cijeni od 165 kuna, u koje je uključen i kamp, mogu se kupiti do 15. svibnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba