Uoči lokalnih izbora

Potpisani sporazumi SDP-a, HNS-a i njihovih partnera u Radoboju, Novom Golubovcu, Oroslavju i Krapinskim Toplicama

Objavljeno: 20.04.2017. mladenmandic

Koalicija SDP-a, HNS-a i njihovih koalicijskih partnera jučer je potpisala koalicijske sporazume za zajednički izlazak na izbore u Radoboju, Novom Golubovcu, Oroslavju i Krapinskim Toplicama. Održali su i sastanak s mladim snagama HNS-a i SDP-a za pripremu i provedbu predizborne kampanje.

Transformacija Radoboja

U Radoboju, sporazum su potpisali Robert Mikša, predsjednik HNS-a Radoboj, Dunja Špoljar, predsjednica SDP-a Radoboj, te Josip Kovačić, predsjednik zagorskog HSU-a. Načelnik općine Anđelko Topolovec istaknuo je kako se Radoboj u posljednjih 14 godina uspješno transformira i pretvara u “mali grad” po mjeri čovjeka, općinu koja prednjači u svemu. Istaknuo je kako bi se napravilo još i više da je bilo moguće aplicirati se za novac iz fondova EU. U Novom Golubovcu, sporazum su u ime stranaka potpisali Darko Gorski, predsjednik HNS-a Novi Golubovec, Anita Zebec, predsjednica SDP-a, Ivan Hudić, predsjednik HSS-a i Josip Kovačić, predsjednik HSU-a KZŽ. Koalicija je kao kandidata za načelnika istaknula mladog HNS-ovca Juricu Vugreka. On se zahvalio na podršci te naglasio kako je u Novom Golubovcu nužna hitna promjena vlasti jer općina već godinama stagnira u svakom smislu. Željko Kolar, kandidat za župana, rekao je kako je do sada najmanje zahtjeva za financiranje projekata dolazilo upravo iz Novog Golubovca, te da Općina nema pripremljenih projekata.

Ostvariv i izvediv program

U Krapinskim Toplicama, Antun Zupanc, kao kandidat koalicije za načelnika, zahvalio je svima na podršci te obećao kako će raditi i provoditi projekte, a ne samo pričati o njima. Mještanima Krapinskih Toplica rekao je kako je vrijeme za promjenu vlasti i dolazak ekipe koja želi raditi i koja je to dokazala u svom dosadašnjem radu, a ono što je najbitnije, da će njihov program biti ostvariv i izvediv.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba